Promotiefilm laten maken

Een promotiefilm, ook wel promofilm, is een uitstekend middel om een dienst of evenement aan te prijzen. Een promotiefilm maakt onderdeel uit van uw marketing en is zonder twijfel een bijzonder effectieve vorm van reclame. Vooral komt dit doordat het een laagdrempelige en toegankelijk manier is om uw doelgroep te bereiken. Een promotiefilm laten maken is effectief en voordelig bij Clipsense. Wij leveren alleen videoproducties op maat, waardoor u altijd krijgt wat u nodig heeft. Wij werken met heldere pakketten en eerlijke prijzen, waardoor u nooit teveel betaalt.

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm is een kort reclamefilmpje, waarmee u uw bedrijf, uw dienst(en) en evenementen eenvoudig kunt aanprijzen. Het is, in tegenstelling tot een productvideo, enkel geschikt voor de dienstverlening binnen uw bedrijf, maar heeft wel een krachtige verkopende, overtuigende werking. Het grote voordeel van een promotiefilm laten maken is, dat u deze vorm van reclame kunt inzetten op veel verschillende manieren. De promofilm is deelbaar op Social Media, waarbij u er ook voor kunt kiezen om de video te promoten op bijvoorbeeld Facebook. Ook op uw website is de promotiefilm bijzonder effectief, omdat u in relatief korte tijd uw boodschap kunt laten zien. Deze kunt u ook uitstekend gebruiken voor reclames op televisie

Promotiefilm laten maken door Clipsense

Voordelig een promotiefilm laten maken, doet u het beste bij Clipsense. Onze promotiefilm wordt op locatie geschoten, is standaard gebruiksvrij en duurt 60 seconden. Daarnaast is deze full-HD en altijd voorzien van muziek. Uiteraard kunt u dit standaardpakket uitbreiden, bijvoorbeeld met extra tijd, een voice-over of een interview. Hebt u vaker een promotiefilm nodig? Dan zijn onze abonnementen zonder twijfel de voordeligste oplossing voor u. Bent u benieuwd wat Clipsense voor u kan doen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op!

Interesse?

Vraag een offerte aan

Specificaties

kwaliteit promotiefilm

Full-HD

lengte promotiefilm

60 seconden

muziek promotiefilm

Muziek

op locatie filmen promotiefilm

Op Locatie

geluidseffecten promotiefilm

Gebruiksvrij

kosten promotiefilm laten maken

€999,-

Extra

kosten extra 30 seconden promotiefilm

+30 seconden video

€240,-

kosten extra 60 seconden promotiefilm

+60 seconden video

€440,-

voice over promotiefilm

Voice-over

€250,-

interview promotiefilm

Interview

4k resolutie promotiefilm

€250,-

Voorbeeld promotiefilm

Heeft u interesse in een promotiefilm?

Vraag een offerte aan