Promotiefilm laten maken

Een promotiefilm, ook wel promofilm, is een uitstekend middel om een dienst of evenement aan te prijzen. Een promotiefilm maakt onderdeel uit van uw marketing en is zonder twijfel een bijzonder effectieve vorm van reclame. Vooral komt dit doordat het een laagdrempelige en toegankelijk manier is om uw doelgroep te bereiken. Een promotiefilm laten maken is effectief en voordelig bij Clipsense. Wij leveren alleen videoproducties op maat, waardoor u altijd krijgt wat u nodig heeft. Wij werken met heldere pakketten en eerlijke prijzen, waardoor u nooit teveel betaalt.

 

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm is een kort reclamefilmpje, waarmee u uw bedrijf, uw dienst(en) en evenementen eenvoudig kunt aanprijzen. Het is, in tegenstelling tot een productvideo, enkel geschikt voor de dienstverlening binnen uw bedrijf, maar heeft wel een krachtige verkopende, overtuigende werking. Het grote voordeel van een promotiefilm laten maken is, dat u deze vorm van reclame kunt inzetten op veel verschillende manieren. De promofilm is deelbaar op Social Media, waarbij u er ook voor kunt kiezen om de video te promoten op bijvoorbeeld Facebook. Ook op uw website is de promotiefilm bijzonder effectief, omdat u in relatief korte tijd uw boodschap kunt laten zien. Deze kunt u ook uitstekend gebruiken voor reclames op televisie

 

Promotiefilm laten maken door Clipsense

Voordelig een promotiefilm laten maken, doet u het beste bij Clipsense. Onze promotiefilm wordt op locatie geschoten, is standaard gebruiksvrij en duurt 60 seconden. Daarnaast is deze full-HD en altijd voorzien van muziek. Uiteraard kunt u dit standaardpakket uitbreiden, bijvoorbeeld met extra tijd, een voice-over of een interview. Hebt u vaker een promotiefilm nodig? Dan zijn onze abonnementen zonder twijfel de voordeligste oplossing voor u. Bent u benieuwd wat Clipsense voor u kan doen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op!

Specificaties

clipsense icon videoproducties kwaliteit

Full-HD

clipsense icon videoproducties duur

60 seconden

clipsense icon videoproducties muziek

Muziek

clipsense icon videoproducties locatie

Op Locatie

clipsense icon videoproducties sfx

Gebruiksvrij

clipsense icon videoproducties kosten

€990,-

Extra

clipsense icon videoproducties video 30 seconden

+30 seconden video

€200,-

clipsense icon videoproducties video 60 seconden

+60 seconden video

€350,-

clipsense icon videoproducties voice over

Voice-over

€200,-

clipsense icon videoproducties interview

Interview

clipsense icon videoproducties 4k resolutie

€250,-

Abonnement

clipsense icon abonnement kwartaal

4 video’s per jaar

-10% per video

clipsense icon abonnement half jaar

2 video’s per jaar

-5% per video

Voorbeeld

Heeft u interesse in een promotiefilm?

Vraag een offerte aan