Instructiefilm laten maken

Hebt u een product of dienst, waarvan u de werking op een snelle en heldere manier wilt tonen aan uw doelgroep? Een instructiefilm is dan de enige logische oplossing. Met een instructiefilm laat u uw klanten precies zien hoe iets in zijn werk gaat; veel gestelde vragen kunt u beperken door deze in de video te verwerken. Uw instructiefilm laten maken bij Clipsense is een verstandige keuze: dankzij onze creativiteit, jarenlange ervaring en transparante werkwijze krijgt u altijd maatwerk. En dat tegen een zeer vriendelijke prijs.

Wat is een instructiefilm?

Een instructiefilm is een korte film, waarin u uitlegt hoe iets in zijn werk gaat. Dit kan zo uitgebreid zijn als u zelf wenst. Zo kunt u een instructiefilm laten maken om een papieren gebruiksaanwijzing of handleiding te vervangen, maar u kunt een instructievideo ook gebruiken als how-to-video. Gebruik de instructiefilm bijvoorbeeld om de werking van een nieuw apparaat, nieuwe app of installatie eenvoudig uit te leggen met een overzichtelijke video. Uw klant krijgt een complete uitleg over een product of dienst en de video zal bijdragen aan uw online vindbaarheid.

Instructiefilm laten maken door Clipsense

Wilt u voordelig een instructiefilm laten maken? Dan bent u bij Clipsense aan het juiste adres. Een instructiefilm van Clipsense is standaard gebruiksvrij, duurt 60 seconden en is full-HD. Wij filmen bij u op locatie en voorzien uw instructiefilm standaard van een voice-over. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een uitbreiding met extra’s, zoals extra tijd of rechtenvrije muziek. Bent u benieuwd wat Clipsense voor u kan doen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op!

Specificaties

kwaliteit instructiefilm

Full-HD

lengte instructiefilm

60 seconden

instructiefilm op locatie

Op Locatie

geluidseffecten instructiefilm

Gebruiksvrij

kosten instructiefilm laten maken

€999,-

Extra

kosten extra 30 seconden instructiefilm

+30 seconden video

€240,-

kosten extra 60 seconden instructiefilm

+60 seconden video

€440,-

voice over instructiefilm

Voice-over

€250,-

muziek instructiefilm

Rechtenvrije Muziek

€30,-

4k resolutie instructiefilm

€250,-

Voorbeeld instructiefilm

Heeft u interesse in een instructievideo?

Vraag een offerte aan