Instructievideo laten maken

Hebt u een product of dienst, waarvan u de werking op een snelle en heldere manier wilt tonen aan uw doelgroep? Een instructievideo is dan de enige logische oplossing. Met een instructievideo laat u uw klanten precies zien hoe iets in zijn werk gaat; veel gestelde vragen kunt u beperken door deze in de video te verwerken. Uw instructievideo laten maken bij Clipsense is een verstandige keuze: dankzij onze creativiteit, jarenlange ervaring en transparante werkwijze krijgt u altijd maatwerk. En dat tegen een zeer vriendelijke prijs.

 

Wat is een instructiefilm?

Een instructievideo is een korte film, waarin u uitlegt hoe iets in zijn werk gaat. Dit kan zo uitgebreid zijn als u zelf wenst. Zo kunt u een instructievideo laten maken om een papieren gebruiksaanwijzing of handleiding te vervangen, maar u kunt een instructievideo ook gebruiken als how-to-video. Gebruik de instructievideo bijvoorbeeld om de werking van een nieuw apparaat, nieuwe app of installatie eenvoudig uit te leggen met een overzichtelijke video. Uw klant krijgt een complete uitleg over een product of dienst en de video zal bijdragen aan uw online vindbaarheid.

 

Instructievideo laten maken door Clipsense

Wilt u voordelig een instructievideo laten maken? Dan bent u bij Clipsense aan het juiste adres. Een instructievideo van Clipsense is standaard gebruiksvrij, duurt 60 seconden en is full-HD. Wij filmen bij u op locatie en voorzien uw instructiefilm standaard van een voice-over. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een uitbreiding met extra’s, zoals extra tijd of rechtenvrije muziek. Wanneer u meerdere malen per jaar een instructievideo nodig heeft, is een van onze abonnementen de meest voordelige optie. Bent u benieuwd wat Clipsense voor u kan doen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op!

Specificaties

clipsense icon videoproducties kwaliteit

Full-HD

clipsense icon videoproducties duur

60 seconden

clipsense icon videoproducties locatie

Op Locatie

clipsense icon videoproducties sfx

Gebruiksvrij

clipsense icon videoproducties kosten

€890,-

Extra

clipsense icon videoproducties video 30 seconden

+30 seconden video

€150,-

clipsense icon videoproducties video 60 seconden

+60 seconden video

€250,-

clipsense icon videoproducties voice over

Voice-over

€200,-

clipsense icon videoproducties muziek

Rechtenvrije Muziek

€30,-

clipsense icon videoproducties 4k resolutie

€250,-

Abonnement

clipsense icon abonnement kwartaal

4 video’s per jaar

-15% per video

clipsense icon abonnement half jaar

2 video’s per jaar

-10% per video

Voorbeeld

Heeft u interesse in een instructievideo?

Vraag een offerte aan