Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm zorgt voor een professionele eerste indruk bij uw (potentiële) klanten en laat uw online vindbaarheid meetbaar stijgen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar wat zeggen 50 beelden per seconde dan? Gebruik de kracht van online video om uw bedrijfsidentiteit en -imago te versterken en betrek uw publiek bij uw organisatie. Een bedrijfsfilm laten maken kan heel eenvoudig bij Clipsense. Door onze creativiteit, ervaring en transparante werkwijze weet u precies wat u krijgt én leveren wij altijd maatwerk.

 

Wat is een bedrijfsfilm precies?

Een bedrijfsfilm is een kort filmpje waarmee u uw bedrijf, producten en diensten, maar ook uw missie en visie kunt laten zien. Een professionele bedrijfsfilm laten maken doet u daarom het beste bij Clipsense. De inhoud van een bedrijfsfilm wordt helemaal afgestemd op uw specifieke doelstellingen en wensen. Met een bedrijfsfilm van slechts twee of drie minuten kunt u een boodschap overdragen, waar u in woorden tientallen minuten voor nodig heeft. De kracht van online video is ongekend, zowel voor de bezoekers op uw website als voor zoekmachines, zoals Google. Daarnaast kunt u uw bedrijfsfilm uitstekend op de homepage van uw website plaatsen, zodat deze nog vaker gezien wordt.

 

Bedrijfsfilm laten maken door Clipsense

Een bedrijfsfilm laten maken door Clipsense heeft veel voordelen. Zo werken wij transparant en zijn wij eerlijk over onze prijzen. Onze (gebruiksvrije) bedrijfsfilms duren standaard 60 seconden en zijn full-HD en voorzien van muziek. Wilt u toch liever een bedrijfsfilm die wat langer duurt? Of hebt u een voice-over nodig? Dan kunt u uw bedrijfsfilm voorzien van extra’s, tegen scherpe prijzen. De specificaties en mogelijkheden van onze bedrijfsfilms zijn bijzonder uitgebreid. Hebt u vragen of wilt u meer weten? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op!

Specificaties en kosten van een bedrijfsfilm

clipsense icon videoproducties kwaliteit

Full-HD

clipsense icon videoproducties duur

60 seconden

clipsense icon videoproducties muziek

Muziek

clipsense icon videoproducties op locatie

Op Locatie

clipsense icon videoproducties sfx

Gebruiksvrij

clipsense icon videoproducties kosten

€990,-

Extra

clipsense icon videoproducties video 30 seconden

+30 seconden video

€200,-

clipsense icon videoproducties video 60 seconden

+60 seconden video

€350,-

clipsense icon videoproducties voice over

Voice-over

€200,-

clipsense icon videoproducties interview

Interview

clipsense icon videoproducties 4k resolutie

€250,-

Abonnement

clipsense icon abonnement kwartaal

afname van 4 video’s

-10% per video

clipsense icon abonnement half jaar

afname van 2 video’s

-5% per video

Voorbeeld

Heeft u interesse in een bedrijfsfilm?

Vraag een offerte aan