Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm zorgt voor een professionele eerste indruk bij uw (potentiële) klanten en laat uw online vindbaarheid meetbaar stijgen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar wat zeggen 50 beelden per seconde dan? Gebruik de kracht van online video om uw bedrijfsidentiteit en -imago te versterken en betrek uw publiek bij uw organisatie. Een bedrijfsfilm laten maken kan heel eenvoudig bij Clipsense. Door onze creativiteit, ervaring en transparante werkwijze weet u precies wat u krijgt én leveren wij altijd maatwerk.

Wat is een bedrijfsfilm precies?

Een bedrijfsfilm is een kort filmpje waarmee u uw bedrijf, producten en diensten, maar ook uw missie en visie kunt laten zien. Een professionele bedrijfsfilm laten maken doet u daarom het beste bij Clipsense. De inhoud van een bedrijfsfilm wordt helemaal afgestemd op uw specifieke doelstellingen en wensen. Met een bedrijfsfilm van slechts twee of drie minuten kunt u een boodschap overdragen, waar u in woorden tientallen minuten voor nodig heeft. De kracht van online video is ongekend, zowel voor de bezoekers op uw website als voor zoekmachines, zoals Google. Daarnaast kunt u uw bedrijfsfilm uitstekend op de homepage van uw website plaatsen, zodat deze nog vaker gezien wordt.

Bedrijfsfilm laten maken door Clipsense

Een bedrijfsfilm laten maken door Clipsense heeft veel voordelen. Zo werken wij transparant en zijn wij eerlijk over onze prijzen. Onze (gebruiksvrije) bedrijfsfilms duren standaard 60 seconden en zijn full-HD en voorzien van muziek. Wilt u toch liever een bedrijfsfilm die wat langer duurt? Of hebt u een voice-over nodig? Dan kunt u uw bedrijfsfilm voorzien van extra’s, tegen scherpe prijzen. De specificaties en mogelijkheden van onze bedrijfsfilms zijn bijzonder uitgebreid. Hebt u vragen of wilt u meer weten? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op!

Specificaties en kosten van een bedrijfsfilm

kwaliteit bedrijfsfilm

Full-HD

lengte bedrijfsfilm

60 seconden

muziek bedrijfsfilm

Muziek

bedrijfsfilm op locatie

Op Locatie

geluidseffecten bedrijfsfilm

Gebruiksvrij

kosten bedrijfsfilm laten maken

€999,-

Extra

kosten extra 30 seconden bedrijfsfilm

+30 seconden video

€240,-

kosten extra 60 seconden bedrijfsfilm

+60 seconden video

€440,-

kosten voice over bedrijfsfilm

Voice-over

€250,-

interview bedrijfsfilm

Interview

4k resolutie bedrijfsfilm

€250,-

Voorbeeld bedrijfsfilm

Heeft u interesse in een bedrijfsfilm?

Vraag een offerte aan