Animatie laten maken

Een animatie, ook wel animatiefilm of animatievideo, is een geweldige manier om nieuwe ideeën, producten of diensten helder en simpel te presenteren. Zo is een animatie bijzonder geschikt voor het verhelderen van complexe informatie: in een korte geanimeerde film kunt u een idee of concept eenvoudig verwoorden en visualiseren met geanimeerde processen, grafieken en getallen. Een animatie laten maken bij Clipsense zorgt ervoor, dat u altijd de animatie krijgt die u zoekt. Dankzij creatief maatwerk, een transparante werkwijze en eerlijke prijzen bieden we u de meest effectieve en betaalbare animatie.

Animatie en werkwijze

Een animatie is een korte geanimeerde film, waarmee u veel informatie snel en helder vertaalt naar uw doelgroep. Het is vaak moeilijk om uw idee goed te verwoorden en visuele ondersteuning biedt dan uitkomst. Wilt u in een korte tijd veel informatie overbrengen aan uw doelgroep, en zoekt u een betrouwbare partner? Dan kunt u het beste een animatie laten maken door Clipsense. Onze prijsstelling is namelijk net zo transparant als onze werkwijze: de eerste stap in het ontwikkelen van een professionele animatiefilm is het bespreken en verzamelen van de inhoud. Hierna presenteren wij een storyboard met een pakkende verhaallijn en na uw goedkeuring starten we met een ruwe animatie, zodat wij u een volledige eindschets kunnen tonen. Bent u tevreden met deze schets? Dan bouwen wij deze om naar een professionele animatiefilm.

Animatie laten maken door Clipsense

Een animatie laten maken door Clipsense is zeer voordelig. Onze animaties zijn gebruiksvrij, duren standaard 60 seconden, zijn full-HD en altijd voorzien van muziek en sound effects. Zoekt u een animatie die iets langer duurt of wilt u gesproken tekst als ondersteuning? U kunt uw animatie uitbreiden met extra’s, zoals extra tijd of een voice-over. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Specificaties

kwaliteit animatievideo

Full-HD

lengte animatievideo

60 seconden

muziek animatievideo

Muziek

geluidseffecten animatievideo

Sound Effects

gebruiksrechten animatievideo

Gebruiksvrij

kosten animatievideo

€1350,-

Extra

kosten extra 30 seconden animatie

+30 seconden video

€600,-

kosten extra 60 seconden animatie

+60 seconden video

€1200,-

kosten voice-over animatievideo

Voice-over

€250,-

Voorbeeld animatievideo

Heeft u interesse in een animatie?

Vraag een offerte aan