Videoproducties

Bent u geïnteresseerd in een professionele video of wilt u aandacht genereren voor een product of dienst? Dan is één van onze videoproducties waar u naar op zoek bent! Wij bieden u de ruime keuze tussen zes verschillende videoproducties:

 

clipsense icon animatie

ANIMATIE

Motion graphics &
complete animaties

clipsense icon bedrijfsfilm

BEDRIJFSFILM

Complete impressie van
bedrijf en werkzaamheden

clipsense icon instructiefilm

INSTRUCTIEFILM

Uitleg video van een
product of dienst

clipsense icon productvideo

PRODUCTVIDEO

Impressie en promotie
van een product

clipsense icon promotievideo

PROMOTIEFILM

Promoten van een dienst
of werkzaamheden

 
 

Als opdrachtgever is geheel zelf te bepalen aan welke eisen en specificaties de videoproductie moet voldoen. Mochten bepaalde wensen buiten de standaard videoproducties vallen dan komen wij in overleg altijd tot een oplossing waar u zich in kan vinden. U kan bij het aanvragen van een offerte al uw wensen voor de videoproductie aangeven. Clipsense levert zowel online videoproducties als offline. Offline betekent dat de video op hardware zoals een usb-stick of een blu-ray schijf kan worden aangeboden.

Abonnement

Wij bieden nu ook de mogelijk om grote korting te ontvangen op uw videoproducties. In plaats van een losse video te laten maken krijgt u de mogelijkheid om meerdere video’s verspreid over een bepaalde periode te laten maken waardoor u per video veel minder betaald. De kosten per video, animatie of film vallen op deze manier lager uit dan u ooit had gedacht. U kan meer informatie over deze voordeel abonnementen vinden op de betreffende videoproductie-pagina.

clipsense icon abonnement

ABONNEMENT

Meer informatie over abonnementen

Heeft u interesse in een videoproductie?

Vraag een offerte aan