Productvideo Micronic

Opdracht

Voor Micronic, een maker van laboratoriumapparatuur, hebben we in de afgelopen jaren vele apparaten mogen filmen. Het doel is om de werking van een apparaat in lab setting, zo duidelijk mogelijk uit te beelden. De meeste apparaten hebben we binnen het kantoor van Micronic in een speciaal hiervoor ontworpen studio opgenomen. Alle productvideo’s hebben detzelfde opbouw en uitstraling en zijn hierdoor voor hun klanten zeer herkenbaar.

promotiefilm laten maken

Aanpak

In samenwerking met Micronic hebben wij voor iedere video een script, storyboard en shotlist ontwikkeld. Door hier vooraf goed over te communiceren en samen over na te denken voorkom je problemen zoals het ontbreken van beelden. Hiermee zorg je er bovendien voor dat de eerste ruwe versie goed aansluit bij de wensen van de klant waarna je kan finetunen.

De camera-apparatuur die wordt gebruikt bij deze productvideo’s zijn speciaal gekozen om haarscherpe close-ups te kunnen maken in 4k kwaliteit. Hierdoor zijn zelfs de kleinste details duidelijk te herkennen.

productvideo laten maken

Resultaat

Hieronder bekijk je een van de volledige productvideo’s. Het resultaat is een video waarin de werking van het apparaat wordt gedemonstreerd door alle handelingen aaneengesloten te tonen. De beelden worden ondersteund met bewegende tekstelementen. Hierdoor worden de specificaties extra benadrukt waardoor de boodschap wordt versterkt. Door te kiezen voor rustgevende muziek kan de kijker met een ontspannen gevoel de informatie tot zich nemen.

Specificaties van deze promotiefilm:

clipsense icon videoproducties kwaliteit

Full-HD

clipsense icon videoproducties duur

60 seconden

clipsense icon videoproducties muziek

Muziek

clipsense icon videoproducties locatie

Op Locatie

tekstanimaties promotiefilm

Tekstanimaties

clipsense icon videoproducties sfx

Gebruiksvrij

Bekijk hier alle mogelijkheden voor het laten maken van een promotiefilm

productfilm met tekst

productfilm productvideo

Wilt u meer weten?

Kijk dan hier voor de mogelijkheden en de kosten voor het laten maken van een productvideo.

Meer info over productvideo